Udsættelse af generalforsamling 2021

På grund af regeringens restriktioner og forsamlingsforbud i forbindelse med Corona virus er bestyrelsen desværre nødsaget til at udsætte grundejerforeningens generalforsamling som skulle have været afholdt den 3. februar 2021 på ubestemt tid. Der vil komme en indkaldelse så snart det igen vil være muligt at afholde denne type arrangementer.

Fælles husforsikring samt opdatering af BBR

Til ejerne i Hejrebanken.

Vores fælles husforsikring løber ud d. 31. januar 2019.

Derfor er bestyrelsen i gang med at se på fordelagtige muligheder for at få en ny fælles forsikring både hvad angår dækning og pris. Til det formål har vi indgået et samarbejde med Din Forsikringsmægler https://dinforsikringsmaegler.dk/  repræsenteret af Mikkel Vesti Kristiansen.

Under arbejdet har det vist sig at vores forsikrings vilkår er uændret siden 1986 og Top Danmark har ikke hverken gjort opmærksom på eller ændret dette siden vi tegnede forsikringen for snart 30 år siden.

Dette betyder i praksis for de fleste husejere i Hejrebanken, at vi ikke er tilstrækkeligt dækket af den forsikring som vi har igennem Top Danmark. For eksempel er alle m2 i husene ikke dækket og mange af de tilbyggede udestuer og udhuse er slet ikke nævnt.

For at rette op på dette, vil vi med hjælp fra Din Forsikringsmægler indgå en ny forsikring, der dækker alle husstande i Hejrebanken korrekt.

Vi vil derfor bede jer om at se på vedlagte materiale, rette de forkerte oplysninger og derefter sende jeres rettelser til bestyrelsen bestyrelsen@hejrebanken.dk  eller i postkassen Hejrebanken 5, senest mandag d. 24. september. Derefter vil vi sende det modtagne materiale videre til forsikringsmægleren.

På den måde kan vi sikre at alle husstande i Hejrebanken er korrekt dækket af vores nuværende og vores fremtidige forsikring.

Ved samme lejlighed anbefaler bestyrelsen, at I tjekker jeres oplysninger i BBR registeret og får mangler og fejl rettet. De danner bl. a. grundlag for dannelsen af forsikringerne.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen